Ποιοι είμαστε - Kalamata Papadimitriou
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filo

Ποιοι είμαστε

Αντλώντας έμπνευση από τις πρώτες ύλες μας, εφαρμόζουμε με πάθος πρωτοποριακές ιδέες. Κάπως έτσι, καταφέρνουμε να σχεδιάζουμε και να παράγουμε προϊόντα μοναδικά στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Προϊόντα που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών μας και υπηρετούν σταθερά τις διατροφικές τους προτιμήσεις.

Βαλσαμικό ξίδι και κρέμα βαλσαμικού

Διαπιστώνοντας ότι μεχρι και το 2000 η κατηγορία του βαλσαμικού ξιδιού περιλάμβανε αποκλειστικά προϊόντα εισαγωγής από την Ιταλία, ξεκινήσαμε ως η 1η Ελληνική εταιρία, την παραγωγή και διάθεση βαλσαμικού ξιδιού στην Ελλάδα. Τόσο η αποδοχή των προϊόντων από το καταναλωτικό κοινό όσο και η ανάγκη της αγοράς για νέες καινοτόμες ιδέες μας οδήγησε να αναπτύξουμε σταδιακά και την παραγωγή κρέμας βαλσαμικού ξιδιού, γεγονός που κατάφερε να σηματοδοτήσει μια ολόκληρη κατηγορία.

Μουστάρδες με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και βαλσαμικό ξίδι

Εμπνευσμένοι από τις γεύσεις και τα αρώματα της Μεσογείου, δημιουργήσαμε μια σειρά από μοναδικές μουστάρδες. Τι είναι αυτό που τις κάνει μοναδικές; Η προσθήκη εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου. Ο αρμονικός συνδυασμός σιναπόσπορου, ελαιολάδου και βαλσαμικού ξιδιού αποτέλεσε εκείνο το μυστικό μας, που κατάφερε να κερδίσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς!

Ατομικές συσκευασίες

Είμαστε ο μεγαλύτερος παραγωγός στην Ελλάδα στην κατηγορία των μίνι συσκευασιών ελαιολάδου, βαλσαμικού ξιδιού και dressings.

Η εξέλιξη αποτελεί για εμάς πρόκληση. Δεκτικοί στις νέες πρωτοποριακές εφαρμογές και με ευθύνη απέναντι στις ανάγκες των καταναλωτών μας, σχεδιάσαμε μια σειρά ατομικών συσκευασιών εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, βαλσαμικού ξιδιού και αρτυμάτων. Με στόχο να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη των καταναλωτών μας, προχωρήσαμε στη δημιουργία ατομικής συσκευασίας κρέμας βαλσαμικού σε φακελάκι και συνεχίζουμε σταθερά με νέες ιδέες. Συνεχίζοντας με την ίδια δυναμική και με το καλά οργανωμένο δίκτυο πωλήσεών μας, στόχος μας είναι να γίνουμε ο βασικός προμηθευτής αεροπορικών εταιρειών, αλυσίδων και εστιατορίων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Copyright © 2022 KALAMATA PAPADIMITRIOU. Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου Website Design: Think Plan Be